Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк неочаквано обяви, че отборът

...
Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк неочаквано обяви, че отборът
Коментари Харесай

Ван Дайк след 2:5 от Реал : Не играхме чак толкова зле

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк ненадейно разгласи, че тимът му не е играл чак толкоз зле против Реал, само че съвсем отписа възможностите на отбора в реванша.

Червените поведоха с 2:0 до 15-ата минута нощес, само че позволиха равнене още до почивката, а след нея получиха и още 3 гола за унизителното 2:5. Това бе най-тежката загуба на отбора в Европа вкъщи.

" Изоставаме с 2:5 и е съвсем невъзможна задача да преобърнем нещата в Мадрид. Във футбола обаче чудесата са вероятни, тъй че да се надявам, че ще можем да реализираме такова " съобщи нидерландецът.

" Трябваше да бъдем по-спокойни и компактни, когато притежавахме топката. Като цяло мисля, че не играхме чак толкоз зле и не допуснахме доста положения, само че противникът е доста първокласен и употребява максима благоприятни условия, които получи, с цел да ни накаже " добави той.

Това бе следващият пестник за Червените през сезона, който е на път да се трансформира в безспорна злополука, откакто отборът е прекомерно евентуално да не се класира за топ 4, а отпадна от ФА Къп и Купата на Лигата.
 Ливърпул - Реал (Мадрид) 2:5 в мач от Шампионската лига
5-звезден Реал (Мадрид) унижи Ливърпул на " Анфийлд " и крачи гордо към 1/4-финалите в Шампионска лига

Реваншът на стадион " Сантаиго Бернабеу " е след две седмици
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР