Защитникът на Ливърпул Трент Александър-Арнолд вярва, че неуспехът на Манчестър

...
Защитникът на Ливърпул Трент Александър-Арнолд вярва, че неуспехът на Манчестър
Коментари Харесай

Трент: Очаква се да печелим по поне един трофей на сезон

Защитникът на Ливърпул Трент Александър-Арнолд има вяра, че неуспехът на Манчестър Сити да завоюва Шампионската лига демонстрира какъв брой е мощен тима на Юрген Клоп. Въпреки превъзходството си в Англия, "гражданите " по този начин и не съумяват да покорят върха в Европа, като бяха най-близо до това предишния сезон, когато изгубиха финала от Челси. Ливърпул завоюва най-престижния клубен шампионат през 2019 година, а идващия сезон стана първенец на Англия.

"Не сме разочаровани, че не сме спечелили задоволително титли, тъй като чувството ни е, че спечелихме най-големите титли. Без да ги подлагам на критика, погледнете невероятния тим на Ман Сити и той не е съумял да завоюва Шампионската лига. Спечелиха купата два пъти, само че не съумяват в Шампионската лига, а ние спечелихме и двете оценки последните няколко години ".

Сега упованията към нас са да печелим титли. Мисля, че един трофей на сезон е минимумът, който би трябвало да реализираме. Следващата седмица (Купата на Лигата) имаме опция да създадем това, само че с тима, който имаме, този треньор, би трябвало да печелим титли. Очакваме го от себе си и в случай че не се случи, е отчаяние. Не сме във етапа, когато се радваме да стигаме до финали ", съобщи Александър-Арнолд преди дуела на мърсисайдци против Интер от осминафиналите на Шампионската лига.

Според Трент, който има 16 асистенции във всички шампионати от началото на сезона, Ливърпул има шансове да завоюва три трофея този сезон:

"Да се бориш на четири фронта, е по-лесно, когато имаш страхотни играчи. Но в сезона, в който спечелихме Шампионската лига и съвсем Висшата лига, показахме на хората, че можем да се борим на няколко фронта. Да сме в четири шампионата е добре за нас. Целта ни е да сме и в четирите шампионата, колкото е допустимо по-дълго. Само шампионата не е в нашите ръце, в другите шампионати имаме вяра, че можем да спечелим и да победим всеки ".

"В шампионата е значимо да продължаваме да печелим и всичко може да се случи. Не мисля, че разлика от девет точки подлага Сити на съществено напрежение. Нещата не зависят от нас, само че всичко е допустимо. Трябва да сме сигурни, че сме на позиция да се възползваме, в случай че те сгрешат ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР