Защитникът на Ливърпул - Трент Александър-Арнолд смята, че неуспехът на

...
Защитникът на Ливърпул - Трент Александър-Арнолд смята, че неуспехът на
Коментари Харесай

Александър-Арнолд: Да си на четири фронта, е по-лесно, когато имаш страхотни играчи

Защитникът на Ливърпул - Трент Александър-Арнолд счита, че неуспехът на Манчестър Сити да завоюва Шампионската лига демонстрира какъв брой мощни са мърсисайдци.

" Не сме разочаровани, че не сме спечелили задоволително титли, тъй като чувството ни е, че спечелихме най-големите титли. Без да ги подлагам на критика, погледнете невероятния тим на Ман Сити и той не е съумял да завоюва Шампионската лига. Спечелиха купата два пъти, само че не съумяват в Шампионската лига, а ние спечелихме и двете оценки последните няколко години.

Сега упованията към нас са да печелим титли. Мисля, че един трофей на сезон е минимумът, който би трябвало да реализираме. Следващата седмица (Купата на Лигата) имаме опция да създадем това, само че с тима, който имаме, този треньор, би трябвало да печелим титли.
 Лаутаро Мартинес: Юрген Клоп е превъзходен треньор и ще се приготви добре за този мач
Лаутаро Мартинес: Юрген Клоп е превъзходен треньор и ще се приготви добре за този мач

Ние би трябвало да сме положителни, да го нараним и да продължим напред, споделя футболистът

Очакваме го от себе си и в случай че не се случи, е отчаяние. Не сме във етапа, когато се радваме да стигаме до финали. Да се бориш на четири фронта, е по-лесно, когато имаш страхотни играчи. Но в сезона, в който спечелихме Шампионската лига и съвсем Висшата лига, показахме на хората, че можем да се борим на няколко фронта.

Да сме в четири шампионата е добре за нас. Целта ни е да сме и в четирите шампионата, колкото е допустимо по-дълго. Само шампионата не е в нашите ръце, в другите шампионати имаме вяра, че можем да спечелим и да победим всеки.

В шампионата е значимо да продължаваме да печелим и всичко може да се случи. Не мисля, че разлика от девет точки подлага Сити на съществено напрежение. Нещата не зависят от нас, само че всичко е допустимо. Трябва да сме сигурни, че сме на позиция да се възползваме, в случай че те сгрешат ", сподели Александър-Арнолд.
 Юрген Клоп: Нужно е да играем на най-високо равнище, с цел да имаме късмет против Интер
Юрген Клоп: Нужно е да играем на най-високо равнище, с цел да имаме късмет против Интер

Италианците са добре проведени и тренирани, споделя специалистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР