Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен призна, че периодът на изолация

...
Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен призна, че периодът на изолация
Коментари Харесай

Ловрен: Психологическият аспект е най-труден за преодоляване

Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен призна, че интервалът на изолираност е психическа борба. Според хърватина на футболистите ще им би трябвало време да се възстановят от протичащото се.

" Не е елементарно, затворени сме по домовете си от 46 дни. Психологическият аспект е най-труден за превъзмогване. Поддържам форма физически, доколкото е допустимо - ритаме топка със сина ми на поляната, само че да тренираш с тима е тотално друго ", показа Ловрен.

" Опитвам се да остана стимулиран от дневните занимания при тези условия. Ставам заран и си споделям, че ще упражнявам съществено, само че съм изгубил мускулна маса в краката, тъй като 90-минутна подготовка с отбора не може да се размени с нищо. Не можеш да излезеш на открито, с цел да тренираш краката си 90 минути ", добави той.

Coronavirus lockdown has been a psychological battle, says Dejan Lovren https://t.co/dVC4wjCTxg
— Guardian US (@GuardianUS) May 2, 2020
30-годишният защитник изрази вяра, че сезонът ще бъде възобновен, само че се надява това да е по подобаващ метод: " Надявам се, че Александер Чеферин и всички от УЕФА и ФИФА ще намерят решение, тъй че да не сме в обстановка, в която би трябвало да играем 15 мача за 30 дни ".

" Имаме потребност от отмора, само че това не е отмора, тъй като играчите ще имат потребност да се възстановят душевен от пандемията и карантината ", сподели още Ловрен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР