Защитникът на Левски Седрик Унтонджи ще държи на тръни треньорския

...
Защитникът на Левски Седрик Унтонджи ще държи на тръни треньорския
Коментари Харесай

Унтонджи с шанс да играе срещу Лудогорец

Защитникът на Левски Седрик Унтонджи ще държи на тръни треньорския щаб на отбора до неделя. Роденият във Франция футболист и през вчерашния ден се оплака от болки в рамото, което пострада при конфликта с Иван Дюлгеров в мача с Черно море. Вратарят го отнесе при едно центриране. Добрата вест е, че лекарите са открили, че няма строшаване или изваждане на рамото. За момента възможностите да играе против Лудогорец са 50:50.

Ако Унтонджи не успее да се възвърне в точния момент, това ще е сериозен проблем за Левски. Треньорът Георги Дерменджиев ще би трябвало да мисли за нови разновидности в отбрана, тъй като Нуно Рейш е осъден. " Сините " разполагат с още двама централни бранители, само че те нямат нито един мач от началото на сезона - Деян Иванов и Томислав Папазов. Един мач в тази роля има и Кали Тиам, който обаче е надалеч по-полезен в средата на терена.

Очаква се за конфликта с Лудогорец на линия да бъде и Еркебулан Сейдахмет. Той пропусна гостуването на Черно море поради мускулен проблем.

" Меридиан мач "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР