Защитникът на Левски Патрик-Габриел Галчев заяви след победата на тима

...
Защитникът на Левски Патрик-Габриел Галчев заяви след победата на тима
Коментари Харесай

Патрик-Габриел Галчев: В Левски сме едно задружно семейство

Защитникът на Левски Патрик-Габриел Галчев съобщи след успеха на отбора над Рига (3:1), че " сините " ще играят доста по-хубав футбол през втория полусезон.

" Готови сме за началото на сезона. Личи си, към този момент играем по-добре. Имахме прелестни условия и мисля, че сме подготвени за първия мач от шампионата. Не е значимо какъв брой гола ще вкарам, а тимът да побеждава и да се изкачва нагоре в класирането ", разяснява футболистът.

" Нашата цел е да играем в Европа. Победите дават самочувствие. Това са контролни мачове - желаеме да прилагаме това, което упражняваме. Левски ще играе доста по-хубав футбол през втория дял от сезона и сигурно ще бъде по-напред в класирането ", съобщи бранителят.

" Ние сме едно заедно семейство. Който и да пристигна, незабавно влиза в колектива, без значение дали е чужденец или българин. Кондиционно се усещам доста добре. Надявам се през сезона да демонстрирам добра игра. Хубаво е, че млади гении влизат и се развиват. Вижда се, че има качество в детско-юношеските школи в България ", сподели Галчев.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР