Защитникът на Левски Патрик-Габриел Галчев изигра много силни мачове от

...
Защитникът на Левски Патрик-Габриел Галчев изигра много силни мачове от
Коментари Харесай

Патрик-Габриел Галчев: Фланелката на Левски тежи, не искам да съм пълнеж

Защитникът на Левски Патрик-Габриел Галчев изигра доста мощни мачове от началото на пролетния полусезон. Той даде изявление за предаването " Домът на футбола " по DIEMA SPORT, в което съобщи, че не е заряд в клуба и желае да се потвърди. 

" Едно непретенциозно момче съм. Роден съм в Испания и на 5 години се прибирам в България. Обичам да играя футбол и се разпределям до последно. Готов съм да оказа помощ на тима. Левски е най-големият клуб в България, с най-големите почитатели. Това е сбъдната фантазия ", стартира Галчев. 

" Беше доста тежка обстановката, упражняваха по 7-8 индивида. Не се знаеше дали ще се стартира шампионата. Положението беше доста тежко в съблекалнята. Хубаво е, че през това време успяхме да вдигнем клубът ", сподели бранителят за положението на клуба, когато влезе в първия тим. 

" В момента се усещам най-добре като десен бек. От нас се желаят доста повече взаимодейсвия с халфове и нападатели. За мен няма никакво значение къде ще играя - ляв бек, крило. Не искам да споделям, че съм титулярният десек бек на Левски. Освен Дейвид Михалев нямам конкуренция. Аз желая да се потвърдя. Не съм заряд в този клуб. Фланелката тежи. Трябва да се доказваш всеки един миг, че заслужаваш да си част от този клуб ". 

" Ние сме млади момчета, желаеме да се потвърждаваме. Амбициозни сме. Не подвигаме главите и стоим скромни. Ако няма колектив, няма тим. Ние сме млади момчета в тази съблекалня. Едно семейство сме и ще продължаваме по този начин. Може би ще ставаме и по-близки ". 

" От младеж постоянно съм бил фалове. Имам самочувствието, че мога да ги извършвам. Знам, че имам добър удар. Имам го от вътрешната страна ", продължи Галчев. 

" Този път няма да вършим същата неточност като предходната година. Може би доста се изтощихме душевен от цялата страст в Европа. Това не е опрощение, което да взимаме под внимание. Според мен към този момент няма да създадем тази неточност. Този полусезон ни чакат положителни неща ". 

" Всеки гол е с друго възприятие. Не мога да отлича нито един. Вкарвам за Левски и съм бранител. Не мога да отлича нито един от двата си гола досега. Този против Локомотив София е по-хубав ". 

" Във фаза отбрана би трябвало да се усъвършенствам още доста. Понякога нямам толкоз убеденост. В офанзива се усещам добре, само че във фаза отбрана би трябвало да работя доста ". 

" Татуировката ми символизира моят темперамент, миг от Левски. Исках да оставя по тялото си. Всяка една моя татуировка е миг от моя живот. Като страст и фантазия най-хубавият ми миг е спечелването на Купата на България. По-добре не съм се чувствал като футболист ". 

" Самото значение на думата " Европа " и да играеш против такива тимове ти вдъхва самочувствие. Мотивацията е доста по-голяма. Като знаеш, че това са ти единствените благоприятни условия за влизане в групите и това те стимулира до краен лимит ". 

" Смятам, че ще влезем в Европа. Надявам се да не се стига до бараж и да влезем в евротурнирите през шампионата ", приключи Галчев. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР