Защитникът на Кристъл Палас Мамаду Сако е поредният контузен и

...
Защитникът на Кристъл Палас Мамаду Сако е поредният контузен и
Коментари Харесай

Мамаду Сако е аут от групата на Палас за мача с Дарби

Защитникът на Кристъл Палас Мамаду Сако е следващият контузен и попълня листата с изчезнали, откакто се оказа, че има разтежение на бедрото. Мениджърът на Орлите Рой Ходжсън не посочи какъв брой време ще липсва, а единствено съобщи: Ще ни липсва за избран интервал.
Централният бранител Сако получи разтежението по време на равенството 1:1 в сряда против Норич Сити, принуждавайки Ходжсън да прави странна и пробна селекция за мача от 3-ия кръг за Купата на Англия против Дарби Каунти.

Защитниците Патрик ван Аанхолт (бедро), Скот Дън (в крака), Джоел Уърд (коляно) и Джефри Шлуп (подбедрица) са отвън сметките на треньора, като само Гари Кейхил възобнови тренировки след контузия в коляното. А най-вероятно за Дарби Каунти ще излезе на терена някогашният британски национал Уейн Рууни, който се връща на Острова след интервал в Съединени американски щати.

В листата с контузени би трябвало да прибавим и Мамаду Сако, който получи контузията против Норич. Ще ни липсва за прочут интервал от време. Гари Кейхил направи през днешния ден първа пълноценна подготовка и това е положителна вест, тъй че може би ще се наложи да играе. Уилфред Заха игра с травма в мача с Норич, само че не се знае дали е изцяло подготвен. В неделя сутринта ще преценим, съобщи опитният управител на Кристъл Палас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР