Защитникът на Хърватия Борна Соса коментира равенството 0:0 с Мароко

...
Защитникът на Хърватия Борна Соса коментира равенството 0:0 с Мароко
Коментари Харесай

Борна Соса: В такива мачове трябва да използваш възможностите си

Защитникът на Хърватия Борна Соса разяснява равенството 0:0 с Мароко в първия мач на отбора на Световното състезание в Катар. Той призна, че това не е най-хубавото, на което отборът му е кадърен, а най-вече съжалява, че отборът му не съумя да означи от единственото 100-процентово състояние в мача.

" Това бе много тежък и под напрежение дуел. И двата тима играеха плътно и нямаше доста положения. Но ние имахме един 100-процентов късмет, а в случай че искаш да печелиш сходни срещи, би трябвало да използваш сходни благоприятни условия. Това бе доста огромен късмет. Когато центрирах, помислих, че ще падне гол. Това бе от тези мачове, Мароко се бе прибрал в своята половина. Затова бе толкоз значимо да отбележим това състояние. Нашето показване не бе съвършено, само че пък сме удовлетворени, че не дадохме благоприятни условия на противника. Те нямаха нито едно състояние, което е добър знак за нас, тъй като Мароко има доста положителни футболисти в офанзива. Сега ние би трябвало да бележим голове ", съобщи Соса.

Това бе дебют за бранителя на Световно състезание и той не скри вълнението си.

" Чувството да излезеш на стадиона е ужасно. Да играеш на Световно състезание е най-голямото достижение за всеки футболист. Всички те гледат - приятелите, фамилията. Много е прочувствено да представяш страната си на подобен конгрес ", добави бранителят.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР