Защитникът на Евертън Люка заяви, че не е окачвал престоят

...
Защитникът на Евертън Люка заяви, че не е окачвал престоят
Коментари Харесай

Люка Дин: Не очаквах, че ще приключа по този начин с Евертън

Защитникът на Евертън Люка съобщи, че не е окачвал престоят му в клуба от да " свърши по този метод ", откакто навлезе в спор с мениджъра Рафа Бенитес и се чака всеки миг да премине публично в. Френският национал не е играл от 1 декември за " карамелите ". SkySports заяви, че двата клуба са се разбрали за договорката за футболиста, която е на стойност 25 милиона паунда, като Дин бе свързван още с,, и Интер Милано.

" Само преди една година подписах нов контракт с упоритостта да остана в този клуб дълго време, давайки всичко за развиването на плана, в който имам вяра, и за буйните почитатели ", написа французинът в " Инстаграм ". " Мечтата ми беше да оказа помощ на клуба да се върне там, където му е мястото. Да нося капитанската лента в някои мачове постоянно ме правеше горделив. Всичко свършва, само че не чаках да завърши по този начин ", написа още той.

Бенитес разгласи предходната седмица, че 28-годишният футболист е изискал да напусне клуба. " Това, което стана, и някои неща, които бяха казани за мен в последните месеци, доста ме натъжиха. Но аз няма да влизам във война на думи с никого. Клубът не заслужава това, почитателите не заслужават това, а в случай че би трябвало да бъда почтен, и аз не заслужавам това. Понякога е задоволителен един човек извън, с цел да скапе любовната приказка ", написа Люка Дин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР