Защитникът на Ботев (Пловдив) Самуел Супрайен изрази увереност, че канарчетата

...
Защитникът на Ботев (Пловдив) Самуел Супрайен изрази увереност, че канарчетата
Коментари Харесай

Супрайен: Разчитаме много на подкрепата на нашите фенове

Защитникът на Ботев (Пловдив) Самуел Супрайен изрази убеденост, че " канарчетата " могат да победят ЦСКА - София в идния мач сред двата отбора. Бранителят даде изявление пред клубната телевизия преди конфликта против " алените " довечера и се върна към триумфа на пловдивчани с 2:0 против противника през предишния сезон, при който французинът означи едно от попаденията след асистенция на Тодор Неделев.

" В оня мач играхме добре пред нашата аудитория, която ни поддържаше. Атмосферата беше чудесна. Тошко Неделев извърши извънредно добре корнера, аз бях в добра позиция и за мен бе елементарно да отбележа ", съобщи френският бранител на Ботев.
 ЦСКА - София започва серията от 4 следващи гостувания против набиращия скорост Ботев Пд ЦСКА - София започва серията от 4 следващи гостувания против набиращия скорост Ботев Пд
Супрайен разяснява и упованията си за идния конфликт с ЦСКА - София: " Ще бъде сложна среща. Можем да победим, изключително поради обстоятелството, че сме домакини и към този момент имаме 4 следващи победи на наш терен, а и сме в добра форма. Разчитаме доста на поддръжката на нашите почитатели. Тя ни дава сила и мотивация. Ние се нуждаем от тях, тъй като излизаме като домакини и би трябвало да покажем на гостите, че ги чака тежък мач ", разяснява още той.

Бившият състезател на Оксер, който в предходния дуел на Ботев против Пирин (Благоевград) беше капитан на отбора в отсъствието на Виктор Генев и Тодор Неделев, обърна внимание и на атмосферата в тима на " канарчетата " преди срещата със състава, воден от Саша Илич: " Атмосферата е по-добра сега, макар сложното начало на сезона. Винаги е добре да бъдеш с капитанската лента, само че най-важното е да се представиш добре на терена. Старая се да бъда на вярната позиция и постоянно, когато мога, да играя с топката. През предишния сезон натрупах много картони, по тази причина тази година съм по-концентриран ", приключи Самуел Супрайен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР