Защитникът на Байерн (Мюнхен) и националния отбор на ФранцияБенжамен Павар

...
Защитникът на Байерн (Мюнхен) и националния отбор на ФранцияБенжамен Павар
Коментари Харесай

Френски национал от Байерн посочи в кой италиански гранд би играл

Защитникът на Байерн (Мюнхен) и националния тим на ФранцияБенжамен Павар загатна, че може да обмисли да продължи кариерата си в италианския Милан. 26-годишният състезател добави, че не се е трансформирал след спечелването на международната купа с “петлите ” на предходния шампионат.

„ Не съм си мислил, че мога да печеля Световното състезание, това бе моя детска фантазия. Щеше да е задоволително да играя и 30 секунди, а бях титуляр и означих гол. Не съм се трансформирал, тъй като славата и парите не са приоритет. Играя, с цел да надвивам и да прогресирам “, съобщи френският национал от лагера на тима в Доха пред италианския вестник Gazzetta Dello Sport. „ Нищо не е невероятно. Сега ни следва идващият шампионат и ще се опитаме да спечелим още веднъж. Имаше травми на някои играчи в състава, само че настроението е положително. Трябва да се концентрираме върху задачата, тъй като няма да има лесни мачове, а ние желаеме да повторим страстите от 2018-а “, продължи Павар.

Договорът на бранителя с Байерн изтича през 2024-та, а той не отхвърля вероятен трансфер в посока Серия " А ". „ Играя в Германия от седем години. Имам доста другари в Щутгарт, а с Байерн спечелихме всичко. Отворен съм да обмисля нови планове. Оливие Жиру постоянно ми споделя, че Италия е страна, която на 100% живее с футбола. Разказва ми за магията на дербито и огромните празненства при купата на Милан. Бих желал да играя дружно с него, тъй като той ми е добър другар. Нека да забележим какво ще се случи. Не е елементарно да се побеждава, а Серия " А " е доста забавна, освен за бранител като мен. Отпадането на Италия от квалификациите беше изненада. Бих желал да ги видя в Катар, тъй като те са страховит отбор с млади и надарени футболисти. Сигурен съм, че ще се завърнат на върха скоро “, добави французинът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР