Защитникът на Барселона Жан-Клер Тодибо може да остане в Шалке

...
Защитникът на Барселона Жан-Клер Тодибо може да остане в Шалке
Коментари Харесай

Няма яснота около бъдещето на Тодибо

Защитникът на Барселона Жан-Клер Тодибо може да остане в Шалке и през идващия сезон, твърди Mundo Deportivo. Младият французин е преотстъпен на " кралскосините " и се показва доста мощно, което провокира интереса към него на доста клубове. От Барса зависи дали ще го остави за още една година в Гелзенкирхен, или ще го прати в различен отбор.

Тодибо също ще би трябвало да реши каква да е идната стъпка в кариерата му. Той се приспособява бързо към стила на игра в Бундеслигата и няма да е изненада, в случай че реши да остане в Шалке.

Интер, Рома и Ювентус имат апетити към Тодибо, само че единствено като част от възможна покупко-продажби с замени. Вариантът Барселона да купи Лаутаро Мартинес и да прати в Интер собствен футболист, с цел да понижи от цената на аржентинеца, към този момент не е настоящ. Възможно е обаче Тодибо да бъде употребен като разменна монета за привличането на Матия Де Шилио от Юве.

Тодибо дойде в Шалке през януари и записа 6 мача в Бундеслигата. При разгромната загуба с 0:4 от Борусия (Дортмунд) през вчерашния ден той беше сменен още на почивката, а преди този момент напсува грозно Ерлинг Холанд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР