Защитникът на Англия Киърън Трипиър и останалите английски национали са

...
Защитникът на Англия Киърън Трипиър и останалите английски национали са
Коментари Харесай

Киърън Трипиър и останалите английски национали са доволни, че Саутгейт остава селекционер

Защитникът на Англия Киърън Трипиър и останалите британски национали са удовлетворени от решението на Гарет Саутгейт да остане отпред на тима, разгласи футболистът.

Саутгейт обмисляше дали да продължи работата си като селекционер на отбора след отпадането на четвъртфиналите на Световното състезание в Катар, само че в последна сметка взе решение да остане на поста.

Това е било признато положително от състезателите, с което Трипиър даде сигнал, че Саутгейт има цялостната поддръжка на състава, който заведе на шампионата в Катар.

“Ние сме безусловно възхитени от решението му. От момента, в който той пое тима досега, направихме огромни стъпки напред. Футболистите желаят да играят за Англия, те знаят какво значи да носиш националната фланелка. Гарет е страховит треньор и мисля, че всички момчета ще го кажат. От мое име мога да кажа, че съм доста удовлетворен, че той остава и знам, че и при останалите е по този начин “, разяснява Киърън Трипиър.

Той има вяра, че отборът на Англия продължава да прогресира, давайки за образец положителното показване против Франция. " Мисля, че вървим напред. Видяхте свободата, с която играчите нападат, поради играта на Франция. Мисля, че бяхме брилянтни. Направихме огромни стъпки. Това бе следващ урок за нас, само че продължаваме напред “, добави още футболистът на Нюкасъл.

Националният тим на Англия ще стартира квалификациите за Евро 2024 с мачове против Италия и Украйна през март следващата година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР