Защитникът Кайл Уокър призна, че националният отбор на Англия ще

...
Защитникът Кайл Уокър призна, че националният отбор на Англия ще
Коментари Харесай

Уокър: Нямаме опита, за да направим нещо голямо

Защитникът Кайл Уокър призна, че националният тим на Англия ще би трябвало да се надява на знамение, с цел да завоюва международното състезание по футбол в Русия през лятото. Според бранителя на Манчестър Сити огромната уязвимост на англичаните е в неналичието на мачове в елиминационната фаза на шампионатите.

" Надявам се, че ще успеем да стигнем оптимално надалеч, само че би трябвало да бъде реалисти преди всичко. За да спечелим международната купа, ще се нуждаем от знамение. Все отново ние имаме нужните играчи, с цел да го създадем, тъй като всички от нас играят в може би най-хубавото състезание в света ", сподели Уокър.

" Дали обаче имаме нужния опит, с цел да създадем пробив? Не, нямаме го. Не и през последните години. В Русия ще има доста положителни тимове, а нашите достижения на огромни шампионати не са фантастични. Когато сме в националния тим, си приказваме за тези неща и знаем, че Англия не е печелила елиминационен мач от ужасно доста години, тъй че стъпка за нас в вярната посока ще бъде да спечелим даже и един мач от елиминациите ", призна още бранителят. Англия ще бъде в група с тимовете на Тунис, Белгия и Панама на шампионата на планетата.
QUOTE! Do England stand a chance of winning the World Cup?

Kyle Walker isn't confident...

[ @SportsBreakfast] pic.twitter.com/gC5jXEZFFs
— talkSPORT (@talkSPORT) April 18, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР