Нападателят Хоселу напуска Реал (Мадрид) и е готов да се

...
Нападателят Хоселу напуска Реал (Мадрид) и е готов да се
Коментари Харесай

Хоселу и Начо приключиха с Реал

Нападателят Хоселу напуща Реал (Мадрид) и е подготвен да се причисли към катарския Ал Гарафа, заяви журналистът Фабрицио Романо.

Реал няма да задейства опцията за откупуване от 1,5 милиона евро, защото Хоселу избира да одобри ново предизвикателство и да играе в Катар.

Нападателят е наясно, че мъчно ще получи игрово време в Реал през новия сезон след привличането на капитана на националния тим на Франция Килиан Мбапе и бразилския национал Ендрик.

Хоселу игра чартърен в Реал през предишния сезон от Еспаньол. Играчът се трансформира в златна запаса за " кралския клуб " с два гола в края при успеха с 2:1 против Байерн на полуфиналите в Шампионска лига.

Начо Фернандес също към този момент не е футболист на Реал Мадрид, като ще продължи кариерата си в саудитския Ал Кадсия, с който e подписал до 2026 година.

Централният бранител напуща „ Сантиаго Бернабеу “ като капитан и като футболистът с най-вече титли с тима, дружно с Лука Модрич – по 26.

След 23 години в „ кралския “ клуб, Начо поема по нов път. Един от любимците на публиката записа 364 мача с екипа на Реал Мадрид, в които вкара 16 гола и асистира за 10.

Начо завоюва 6 Шампионски лиги, 5 Световни клубни шампионати, 5 Суперкупи на Испания, 4 трофеи от Ла Лига, 4 Суперкупи на УЕФА и 2 Купи на Краля.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР