Защитникът Иван Иванов се завърна за втори път в българското

...
Защитникът Иван Иванов се завърна за втори път в българското
Коментари Харесай

Иван Иванов: Максималист съм, винаги искам по-предно класиране

Защитникът Иван Иванов се завърна за повторно в българското състезание и облече екипа на Берое.

" Отборът има гений, има качества, само че би трябвало още доста да се работи. На прав път сме, само че всеки един от нас би трябвало да дава повече и да се влага оптимално, с цел да се подобрят бързо нещата ", показа Иван Иванов в изявление за предаването " Преди кръга " по DIEMA SPORT.

Иванов признава, че и в този момент ще се стреми към максимума, както постоянно в кариерата си.

" Аз съм максималист, постоянно диря по-предно класиране. Пак споделям има гений, само че трябват повече старания и себераздаване. Просто би трябвало работа. Нашата цел е Топ6, а аз си слагам и по-високи цели ", сподели футболистът и продължи:

" Физически се усъвършенствам малко по малко. Има още какво да се желае. Мисля, че треньорът е намерил за мен добър метод за работа. Чувствам се още по-добре. Мисля, че до зимата ще вляза в оптималната форма. Това, което управлението прави мисля, че е на много високо равнище за България. "

За треньора Александър Томаш, Иван Иванов показа:

" Работата е приятна. Лично аз одобрявам хора, които се интересуват от тенценциите в днешния футбол. Може да се приказва с него за безусловно всичко. Има много забавни тренировки. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР