Защитникът и капитан на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър коментира ситуацията

...
Защитникът и капитан на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър коментира ситуацията
Коментари Харесай

Хари Магуайър: Играх много слабо миналата година, но гледам с оптимизъм за бъдещето

Защитникът и капитан на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър разяснява обстановката към себе си и клуба, както и опцията за ново начало под управлението на новия управител Ерик загар Хаг.

Както е известно, нидерландският ментор удостовери, че британският национал ще продължи да носи капитанската лента, въпреки че направи доста слаб сезон през предходната година и бе разсипан от рецензии. Той не игра в първата контрола на „ алените дяволи “ против Ливурпул, която бе извоювана с 4:0, само че се появи във втората против Мелбърн Виктори (4:1), само че още веднъж отнесе негативи за държанието си при попадението на австралийците.

„ Миналата година беше разочароваща. Играх едва на самостоятелно равнище, само че и като тим също се представихме едва. Добра кариера може да продължи 10-15 години и не всяка от тях нещата ще се развиват по проект. Трябва да се бориш против неуспехите, каквато бе предходната година. Сега тя е зад тила ни и гледаме с неспокойствие към бъдещето и това клуба още веднъж да стартира да печели титли “, сподели Магуайър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР