Защитникът Джорджо Киелини вярва, че Интер има предимство над Милан

...
Защитникът Джорджо Киелини вярва, че Интер има предимство над Милан
Коментари Харесай

Киелини прогнозира триумф на Интер над Милан на 1/2-финалите в ШЛ

Защитникът Джорджо Киелини има вяра, че Интер има преимущество над Милан в упования с голям интерес полуфинал сред двата градски противника в полуфинала в Шампионската лига.

Два от трите най-успешни италиански тимове се изправят през месец май във вълнуващо противоборство на прага на финала в най-комерсиалния футболен шампионат в света. Но спечелилият ще има много мъчно предизвикателство в мача за купата, защото там ще ги чака Манчестър Сити или Реал Мадрид.

" Дербито на Милано ще бъде един доста уравновесен полуфинал, само че в случай че би трябвало да заложа 1 евро, ще го заложа за Интер. Мисля, че " нерадзурите " имат преимущество, тъй като ги виждам по-силни ментално в подобен вид мачове ", споделя Киелини, който сега играе за ФК Лос Анджелис в американската МЛС.

Киелини не стопира с трофеите и в Северна Америка, като с новия си тим взе два небрежно през 2022-а година. Той стана първенец, а също по този начин подвигна и Съпортърс Шийлд – трофеят, който се връчва на първенеца в постоянния сезон.

" Моето предугаждане за тазгодишния край е Интер – Манчестър Сити. Но считам, че Манчестър Сити би трябвало да играе на край рано или късно, тъй че ще взема да заложа още едно евро на край сред Интер и Манчестър Сити ", приключи с усмивка опитният италиански бранител.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР