Защитникът Дейвид Алаба се върна в отбора на Байерн (Мюнхен)

...
Защитникът Дейвид Алаба се върна в отбора на Байерн (Мюнхен)
Коментари Харесай

Робен за ПСЖ: Похарчиха няколко евро повече от нас

Защитникът Дейвид Алаба се върна в тима на Байерн (Мюнхен) след травма в крайници, а влизането на втория вратар Свен Улрайх оформя цялостната група на тима преди отпътуването за Париж. Утре немските първенци имат комплицирано посещение на цялостния със скъпи звезди Пари Сен Жермен във 2-ия кръг на Шампионската лига.

Президентът Карл-Хайнц Румениге приказва за " един влиятелен мач " и добави, че се надява опитът на неговите футболисти да направи разликата против богаташите от френската столица.

Алаба евентуално ще бъде в стартовите 11, откакто още веднъж е в положително здравословно положение, до момента в който Улрайх ще бъде сред гредите при неналичието на контузения титуляр Мануел Нойер, който пък ще бъде отвън терена до края на годината поради фрактура на крайници.

Улрайх се показа извънредно неубедително при петъчното 2:2 против Волфсбург, само че крилото Ариен Робен съобщи, че тимът му има цялостно доверие в директните конфликти с Неймар, Едисон Кавани и Килиан Мбапе.
@lewy_official, @kingarturo23 & Co. sind am Flughafen angekommen. Gleich geht’s auf nach Paris! #packmas #PSGFCB pic.twitter.com/SIMbdzjUTT
— FC Bayern München (@FCBayern) September 26, 2017

" Разбира се, беше горчив миг за него. Но душевен той е доста мощен и знаем, че му следва мощен мач в Париж”, сподели Ариен Робен.

Холандският футболист отхвърли изказванието, че Байерн е новобранец на следващия ден вечер на Парк де Пренс с думите: " Аз съм убеден, че ние ще се представим по най-хубавия метод този път ".

Иначе трите предходни дуела във френската столица сред тези тимове са извоювани от Пари Сен Жермен.

" В Париж похарчиха за селекция няколко евро повече от нас. Но парите не вкарват голове. Качествата на играчите, положителните тимове - това дефинира кой какъв брой гола ще вкара, приключи Робен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР