Защитете поверителността си по време на пътуване Когато пътувате, последното

...
Защитете поверителността си по време на пътуване Когато пътувате, последното
Коментари Харесай

Открийте потенциалните КАМЕРИ в хотелската си стая

Защитете поверителността си по време на пътешестване

Когато пътувате, последното нещо, за което желаете да мислите, е някой да ви шпионира. Но в изследване от 2019 година на компанията за недвижими парцели IPX1031, 11% от респондентите оповестяват, че са разкрили скрита камера в стаите си.

Една от аргументите това да се случи е заради съществуването на евтина технология за наблюдаване. Камери с лещи с точки, които могат елементарно да се скрият, се оферират в уеб сайтове за извършване на покупки за по-малко от $100.
ТОП-10 камери за видеонаблюдение през 2021
Пазарът на високотехнологични средства за видеонаблюдение е пренаситен с разнородни и конкурентни артикули. Всеки производител се...
Прочети повече
А днешните шпионски камери са толкоз дребни, че в случай че са вярно скрити, няма издайнически знак, по който да ги откриете в никакъв случай. Много от тях към този момент са конфигурирани в електронни часовници, детектори за пушек, лампи и други портативни устройства част от пейзажа.

Въпреки че нетренираното око може да не е осведомено с това по какъв начин да откри скрити камери, има някои неща, които можете да извършите, с цел да намалите риска.

Гълъбите знаят разликата сред Пикасо и Моне

Как можете да откриете скрити камери?

Първо се пробвайте да забележите скрити камери, като сканирате стаята. Потърсете мебели или уреди, които са на необикновени места, като лампа, която наподобява е под необикновен ъгъл към леглото. Внимавайте за дребни дупки, където може да се сложи и скрита камера. За да извършите скритите камери по-лесни за забелязване, изключете осветлението и осветете стаята с фенерче, търсейки блясъка на обектива на камерата.

Можете също да намерите скрити камери благодарение на принадлежности като телефони или устройства за сканиране.
Граничните чиновници в Съединени американски щати ще имат прикрепени камери
Съединените щати ще вкарат условие хиляди гранични сътрудници да носят камери прикрепени към телата им, оповестява DarikNews. Тази промян...
Прочети повече
Първата среща на онлайн приложение за запознанства в Антарктика

Как да отбраните поверителността си, до момента в който пътувате в чужбина

Скритите камери не са толкоз огромен проблем в хотелите в Съединени американски щати. Като цяло в Америка има малко терзания в по-големите и по-известни вериги. Загрижеността идва най-често от притежателите на единични стаи и частни разгласи.

Камерите могат да бъдат ориентирани към бюрата, с цел да снимат компютърни пароли и друга сензитивна информация. Избягвайте да употребявате преносимия компютър си там, където нарушителите считат, че ще го извършите – в това число във фоайето на хотела.

Уверете се, че сте покрили и шпионката на вратата си. В предишното хората са заснемали цели хотелски стаи и звездите в тях единствено през шпионката на вратата им.

Ако откриете скрита камера или видите нещо съмнително, се предлага неотложно да напуснете мястото, където сте отседнали, и да съобщите какво сте разкрили на хотела, организацията за резервации или обслужването на клиенти. Трябва също да помислите да се свържете с локалните правни органи, в случай че не се чувствате в сигурност, само че не докосвайте и не местите устройството.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР