Защитаващият титлата си в Суперлигата на Италия Кучине Лубе (Чивитанова)

...
Защитаващият титлата си в Суперлигата на Италия Кучине Лубе (Чивитанова)
Коментари Харесай

Лубе ще бъде без Зайцев в четвъртия мач срещу Тренто

Защитаващият купата си в Суперлигата на Италия Кучине Лубе (Чивитанова) няма да може да разчита на една от звездите си – Иван Зайцев в идния довечера четвърти мач от финалната серия с Тренто, за това осведоми volleyball.it. Бившият италиански национал няма да бъде разполагаем на старши треньора Джанлоренцо Бленджини поради болки в рамото.

При отсъствието на Зайцев упованията са неговото място в стартовия състав да бъде заето от Габи Гарсия, който да започва на диагонала. Това ще наложи преместването на Алекс Николов на позицията на посрещач дружно с кубинеца Марлон Янт.
 Супер Матей Казийски с 18 точки, Тренто не остави късмет на Лубе и Алекс Николов във край №3 в Италия Супер Матей Казийски с 18 точки, Тренто не остави късмет на Лубе и Алекс Николов във край №3 в Италия
Преди четвъртата среща, която стартира довечера в 21:30 часа българско време Тренто води с 2-1 победи и може още през днешния ден да си обезпечи Скудетото. Лубе обаче ще има домакинското преимущество, защото дуелът ще се играе в залата в Чивитанова. До момента в серията всеки тим е завоюва своите семейства. Тренто завоюва с 3:1 и 3:0 в мачове №1 и №3, до момента в който Лубе стигна до сложен триумф с 3:2 във втората среща.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР