Защитаващият титлата си от последните два сезона Дема и Вектор

...
Защитаващият титлата си от последните два сезона Дема и Вектор
Коментари Харесай

Отборите на Дема и Вектор Тенис Спорт ще спорят за титлата при жените на Държавното отборно първенство в Пловдив

Защитаващият купата си от последните два сезона Дема и Вектор Тенис Спорт се класираха за финала при дамите на Държавното отборно състезание по тенис на алените кортове на Търговска колегия Локомотив в Пловдив.

Поставените под номер 1 столичанки, в чийто състав са националната шампионка навън Джулия Терзийска, държавната шампионка в зала Денислава Глушкова и Биляна Павлова-Димитрова, отстраниха първия отбор на домакините и трети в схемата Локомотив Пловдив с 2:0 победи.

Другият софийски тим Вектор Тенис Спорт, подложен под номер 6, за който играят Лидия Енчева и Галена Кръстенова, се оправи със Супер Спорт-2 (Варна) също с 2:0 триумфа.

В конкуренцията при мъжете номер 1 в схемата и първенец от последните две години Черно море-Елит в състав Симон-Антони Иванов, Михаил Иванов и Любослав Иванчев се класира за полуфиналите след триумф с 2:0 над Про спорт-1. За място на финала варненци ще се изправят против първия отбор на НСА (Габриел Донев, Пламен Милушев и Васил Русанов), който в профил Локомотив София-1 също с 2:0.

Поставеният под номер 2 първи тим на Локо 98 също продължава напред. С държавния вицешампион и национал Янаки Милев, Фердун Шефкедов и Светозар Тодоров в състава си пловдивчани надвиха над съгражданите си от Некст Про с 2:1 победи. На полуфиналите те ще срещнат номер 4 в схемата Диана-2 (Симеон Терзиев, Тед Бачев и Христиан Биджев), който завоюва с 2:1 против НСА-2.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР