Защитаващият титлата си Александър Донски и водачът в схемата Александър

...
Защитаващият титлата си Александър Донски и водачът в схемата Александър
Коментари Харесай

Ясни са полуфиналистите на държавното по тенис в зала

Защитаващият купата си Александър Донски и лидерът в схемата Александър Лазов отпаднаха на четвъртфиналите на Държавното състезание по тенис в зала с награден фонд 3000 лв.. Шампионът от последните два сезона и подложен под номер 4 Донски загуби от петия в схемата Габриел Донев с 3:6, 2:6 в зала " София ".

За място на финала Донев ще се изправи против квалификанта Васил Кирков, който отстрани национала на България за “Купа Дейвис” Лазов със 7:6 (1), 1:0 и отричане на миналогодишен финалист поради травма.

Финалистът в конкуренцията през 2016 година и номер 2 в схемата Александър Лазаров се класира за полуфиналите след безапелационен триумф над квалификанта Леонид Шайнгезихтов с 6:2, 6:1. Следващият противник на софиянеца ще бъде квалификантът Васко Младенов. Младенов, първенец на страната в зала през 2016 година и навън през 2017 година, завоюва против номер 3 Мартин Димитров с 6:3, 6:3.

Както е известно, с изключение на паричните награди, достигналите до финала на тазгодишното Държавно състезание в зала ще получат " уайлд кард " за квалификациите на четвърто издание на шампионата от серията АТP 250 Sofia Open при започване на февруари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР