Защитава в реално време, може да възстановява файловеВъпреки че AppCheck

...
Защитава в реално време, може да възстановява файловеВъпреки че AppCheck
Коментари Харесай

AppCheck Anti-Ransomware – спира рансъмуер заплахите

Защитава в действително време, може да възвръща файлове

Въпреки че AppCheck Anti-Ransomware включва отбрана в действително време, тя не провокира спорове с други антивируси

Рансъмуер е една от най-актуалните закани, която в последните години аргументи големи вреди на бизнеса, обществени организации и обособени консуматори. Този злоумишлен програмен продукт криптира файловете в компютъра и желае откуп от потребителя, с цел да отключи достъпа до тях.

Компаниите за сигурност търсят разнообразни способи освен за разкриване и унищожаване на рансъмуер вирусите, само че и за възобновяване на блокираните данни. Програмата AppCheck Anti-Ransomware е едно от надеждните решения за отбрана на компютрите от рансъмуер – тя работи превантивно, още на стадия, когато рансъмуер сътрудниците се пробват да създадат промени в компютъра.

Въпреки че AppCheck Anti-Ransomware включва отбрана в действително време, тя не провокира спорове с други антивируси, които също работят в действително време. Дори се предлага нейното потребление точно като втори пласт – за отбрана от рансъмуер.

Приложението стартира да работи в систематичната лента със задания, като предпазен щит в действително време, незабавно след стартирането си, който следи за рансъмуер интензивност. Освен че засича опитите на злонамерени сътрудници да вършат промени в компютъра,  програмата поддържа и сканиране по поръчка от потребителя.

В допълнение, AppCheck Anti-Ransomware може да възвръща развалени файлове, с помощта на включения инструмент за бекъп на файловете, преди да бъдат криптирани от рансъмуер.

При засичане на опасност, програмата демонстрира изскачащ прозорец в долния десен ъгъл на екрана, изолира рансъмуер сътрудника и го изпраща в карантина, където изчаква ревизия. Потребителят получава информация за времето на разкриване на опасността, вида рансъмуер и пътя до него, с варианти да го изтрие непрекъснато от компютъра или да го възвърне в характерна директория за по-нататъшно проучване.

Опитните консуматори имат разполагаем настройки за отбрана единствено на местни дискове, автоматизирано изчистване на файловете под карантина, бекъп интервенции и основаване на лист с позволени файлове, които се смятат като сигурни.

Даунлоуд: AppCheck Anti-Ransomware
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР