Защитата на ЦСКА е една от най-добрите във всички първенства,

...
Защитата на ЦСКА е една от най-добрите във всички първенства,
Коментари Харесай

Защитата на ЦСКА е на четвърто място в Европа

 Турци се облизват за голмайстора на ЦСКА
Защитата на ЦСКА е една от най-хубавите във всички шампионати, написа " Тема спорт ". Статис­тика на уеб страницата " betexplorer " показ­ва, че единствено 3 елитни тима са позволили по-малко голове сред­но на мач от армейците.

Пър­вата позиция си поделят руски­те Спартак Москва и Зенит, както и северноирландският Линфийлд. Те са инкасирали единствено 1 попадение в миналите 6 ма­ча от началото на сезона или по 0,2 приблизително на дуел.

Армей­ците пък са били преодолени са­мо 2 пъти - от Славия (2:1) и Лудогорец (0:1) в 7 срещи от пър­венството. Така коефици­ентът на ЦСКА е 0,285. Също по 2 позволени гола имат Антверпен, Ростов и Партизан Белг­рад, само че в пo-малко мачове от алените - 6.

ЦСКА е направил троен скок по този индикатор по отношение на мина­лата година по същото време. Тогава армейците бяха допусна­ли цели 6 гола за 7 турнирни срещи. Бяха обаче вкарали повече - 21 против 13 в този момент. Въпре­ки че броят маркирани попаде­ния не е впечатляващ, клубът е преди всичко по най-вече вкарани и минимум позволени в елита.

Този сезон под ръководство­то на Нестор Ел Маестро се следи прочут напредък в отбрана. Най-отчетлив е при Чорбаджийски. Той е много постоянен в изявите си, изключително в шампионата и с националния против Словения и Норвегия.

На младия защитник като че ли му по­действа мотивиращо това, че към този момент не е капитан. Бодуров съ­що е на по-високо равнище по отношение на пролетта. Все още обаче ЦСКА изпитва усложнения, когато би трябвало да се брани при статич­ни положения.

Има какво да се желае в отбранителен проект и от бековете. Не е изключено ар­мейците да привлекат още един бранител в околните дни, с който биха поставили завършек на селекцията. Той обаче би трябвало да е свободен сътрудник, защото трансферният прозорец към този момент затвори.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР