Защитата на обвинения за побоя над Християн Пендиков напусна заседанието

...
Защитата на обвинения за побоя над Християн Пендиков напусна заседанието
Коментари Харесай

`Следващото заседание по делото за побоя над Християн Пендиков е на 12 юли

Защитата на обвинявания за побоя над Християн Пендиков напусна съвещанието на съда в Охрид, откакто съдията отхвърли да отсрочи делото по негово искане, съобщи Българска телеграфна агенция.

Димитрия Чобески пожела съвещанието да бъде отсрочено, с цел да се запознае с спомагателната здравна документи от ВМА за Християн Пендиков, която прокуратурата приложи към делото. Чобески уточни, че от тази документи „ зависят и някои спомагателни въпроси “ на отбраната.

След като съдията отхвърли отсрочване на делото, юристът напусна залата, а обвиненият Илия Спасески съобщи, че не желае съвещанието да продължи без неговата отбрана.

Следващото съвещание ще се организира на 12 юли, а юристът на Пендиков – Стефан Камишевски, уточни, че здравословното му положение към момента не е задоволително положително и поради пострадванията в прешлените в резултат на побоя на 19 януари, Християн Пендиков към момента има болки при пътешестване.

Пендиков беше в залата, само че по този начин и не се стигна до свидетелските му показания. Пред публицисти извън, той уточни, че се усеща по-добре и ще направи всичко допустимо да участва на идващото правосъдно съвещание. На въпрос дали се опасява, той отговори, че не е доста прелестно да получава на ден по десетки закани в обществените мрежи и разнообразни приложения.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР