Защита на проектите на допуснатите във втория сезон на конкурса

...
Защита на проектите на допуснатите във втория сезон на конкурса
Коментари Харесай

Награждават победителите в Start-up Academy


Защита на плановете на позволените във втория сезон на състезанието Start-up Academy, както и гала по награждаване на спечелилите в него ще се организира на 5 ноември 2023 година, от 09:00 часа в зала „ Пловдив “ на хотел SPS, който се намира на бул. Освобождение №3. Наградите ще бъдат връчени от фирмите, спонсори на събитието, оповестиха уредниците на състезанието от Пловдивския университет „ Пайсий Хилендарски “.

 

Желаещите да участват на събитието могат да се записват свободно на: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScNgrE672EoE…/viewform

 

Start-up Academy е платформа към Офиса за софтуерен трансфер на пловдивското висше учебно заведение, която цели да подкрепя бизнесмени при пускане на техния бизнес план. След триумфа на „ Най-добър Start-up план на ПУ “ през 2022 година, уредниците стартираха второ издание на състезанието през тази година, с което преподаватели, студенти и докторанти от университета получиха нова опция да показват своите новаторски хрумвания и да печелят от своите разработки.

 

Конкурсът се организира под патронажа на ректора на ПУ „ Паисий Хилендарски “ – проф. доктор Румен Младенов. Съорганизатори са: Офисът на софтуерния трансфер, Студентския съвет на висшето учебно заведение и Клубът на мениджъра.

 

Повече информация за състезанието може да намерите в уеб страницата:

https://startup.uni-plovdiv.bg/

 

Лекциите от Сезон 2 са налични на: https://www.youtube.com/playlist…
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР