Зашеметяваща коктейлна рокля, направена за принцеса Даяна от един от

...
Зашеметяваща коктейлна рокля, направена за принцеса Даяна от един от
Коментари Харесай

Невиждана коктейлна рокля, носена от принцеса Даяна и направена по поръчка от един от любимите й дизайнери Катрин Уокър, се продава за $200 000

Зашеметяваща коктейлна рокля, направена за принцеса Даяна от един от обичаните й дизайнери се появи за продажба за £160 000 ($200 000) държани от Julien's Auctions, в Лос Анджелис, Калифорния -деколтета на раменете, защото посочваха нейните „ зрелищни плещи в звук на фитнес “.

Смята се, че Даяна е носила 1000 от моделите на френско-английския велможа Уокър и е била заровена в черна рокля, която е купила от нея малко преди гибелта си в автомобилна злополука през 1997 година

Може да се вземе и вълнена рокля от Givenchy, туид без ръкави с уместно сако от туид и бяла шапка, носени от принцеса Грейс от Монако през 1961 година, с цел да се срещне с президента Кенеди в Белия дом. Оценява се на 64 000 паунда.

Сексът в града на Сара Джесика Паркър в началния надпис пачка, направена от дизайнера на костюмите Патриша Фийлд през 1997 година, може да доближи 9 600 паунда.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР