Зашеметяващ модел позира за снимки до Колизеума, когато беше натиснат

...
Зашеметяващ модел позира за снимки до Колизеума, когато беше натиснат
Коментари Харесай

Моделът беше похвален за „фантастичен“ отговор, след като му натиснаха клаксони от хора, които се обаждат с клаксони

Зашеметяващ модел театралничи за фотоси до Колизеума, когато беше натиснат с клаксони от хора, които се обаждат с клаксони – и отговорът й получи похвали от почитатели в обществените медии.

Алексис Мучи е известна с това, че радва своите 7,5 милиона почитатели с пикантни видеоклипове и фотоси, направени на публични места. 36-годишният модел провокира възторг в предишното, позирайки в разголени тоалети отвън известни забележителности.

Въпреки това, скорошно видео, което тя показа пред Колизеума, беше залято с похвали, откакто я снима „ фантастична “ отговор на обаждащите се, до момента в който тя театралничи за фотоси. В клипа, който събра повече от 8000 лайкове, моделът беше забелязан облечен в яркочервен чифт чеп и черна сука.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Мъж беше арестуван от полицията и ударен с санкция от £100 за това, че първо се обади на жена на улицата в Обединеното кралство

Тя беше обърната с тил към камерата, до момента в който гледаше през рамо, до момента в който камерата гледаше към нея под ъгъл нагоре. Н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР