Засекли са четирима шофьори без книжки във Врачанско, съобщиха от

...
Засекли са четирима шофьори без книжки във Врачанско, съобщиха от
Коментари Харесай

Засякоха четирима шофьори без книжки във Врачанско

Засекли са четирима водачи без книжки във Врачанско, оповестиха от полицията.
На 12 октомври в 11.10 часа автопатрул в село Бутан стопират за инспекция лек автомобил "Фолксваген Голф ", ръководен от недееспособен 42-годишен от същото село с букви И. И.
Установи се, че не има удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство.
На лидера е формиран акт за определяне на административно нарушаване и протокол за предизвестие. Иззети са регистрационните табели на автомобила.
На 12 октомври в 22.45 часа автопатрул в село Рогозен стопират за инспекция лек автомобил "Ауди А4 ", ръководен от 18-годишен гражданин на село Добролево с букви К. И.
От осъществената инспекция се откри, че същия е недееспособен и не има удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство.
Съставени са му акт за определяне на административно нарушаване и протокол за предизвестие.
Иззети са регистрационните табели на автомобила.
На 13 октомври в 00.30 часа автопатрул в Козлодуй стопират за инспекция лек автомобил "БМВ ", ръководен от недееспособен и малолетен гражданин на същия град.
От осъществената инспекция се откри, че не има удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство. На лидера са формирани акт за определяне на административно нарушаване и протокол за предизвестие. Иззети са два броя регистрационни табели на автомобила.
На 12 в 14.15 часа автопатрул в село Михайлово стопират за инспекция лек автомобил "Фолксваген Шаран " ръководен от 40-годишен гражданин на същото село с букви А. К.
След осъществена инспекция е открито, че същия е с отнето удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство. На лидера е формиран акт за определяне на административно нарушаване.
Иззети са два броя регистрационни табели на автомобила.
По случая в районно ръководство Козлодуй е стартирано бързо произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР