Засега няма правителство на Слави“, ще има тогава, когато състав

...
Засега няма правителство на Слави“, ще има тогава, когато състав
Коментари Харесай

Мая Манолова: Правителство на Слави няма, мястото за диалог е парламентът

Засега няма „ държавно управление на Слави “, ще има тогава, когато състав на Министерския съвет бъде импортиран в Народното събрание и по-късно би трябвало да се търси решение с разговор, а не с поредност от монолози на екрана. Това обявиха от „ Изправи се! Мутри вън! “ като отговор на оповестения в ефир от Слави Трифонов след изборната победа на „ ИТН “.

„ Мястото на дебата към идващото държавно управление е в пленарната зала. Ние ще участваме в този спор – според от отговорите, които ще получим, ще преценим нашата позиция. Не сме в телевизионна република, в която някой афишира нещо от тв приемника и различен му дава отговор отново от тв приемника “, акцентира Мая Манолова.
 Манолова: Служебното държавно управление да стане постоянен кабинет Манолова: Служебното държавно управление да стане постоянен кабинет
С държанието си огромните политически сили е допустимо да тласнат страната в политическа рецесия. Една от партиите, която ще получи манда...

Тя акцентира, че „ Министерски съвет не е трапезария, в която се разпределят порции “: „ ИСМВ не желае министерски кресла, не желаем никакви постове и никакви позиции. Ние настояваме откакто бъдат дефинитивно оповестени резултатите от ЦИК президентът час по-скоро да свика Народно събрание, с цел да стартира същинската работа. Големите партии да си разпределят порциите както желаят “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР