Заседанието на Социалистическия интернационал започна със среща на президиума в

...
Заседанието на Социалистическия интернационал започна със среща на президиума в
Коментари Харесай

От Ню Йорк Нинова написа важни думи във Фейсбук

Заседанието на Социалистическия интернационал стартира със среща на президиума в Ню Йорк. Основните тематики, които коментирахме, бяха битката с бедността, отбраната на човешките права, мястото на дамите и равенството на половете. Това написа в профила си във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Утрешното съвещание на форума, който се организира в централата на Организация на обединените нации, ще бъде намерено от Антонио Гутериш, общоприет секретар на Организация на обединените нации. На него ще обсъдим споровете в Близкия изток, проблемите с миграцията и бежанците. Ще имам опция да показва провокациите пред актуалните водачи, както и политиките за смяна, поясинява Нинова.

В съвещанието вземат участие държавни и партийни водачи от целия свят - Австрия, Белгия, Финландия, Чили, Израел, Мексико, Бразилия, Турция, Молдова, Венецуела, Русия, Палестина и други, с които ще проведа двустранни срещи, оповестява още тя.

Благодаря на генералния секретар на Социалистческия интернационал Луис Аяла за топлото посрещане, написа в умозаключение ръководителят на Българска социалистическа партия.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР