Заседанието на Народното събрание започна с декларации във връзка с

...
Заседанието на Народното събрание започна с декларации във връзка с
Коментари Харесай

Тома Биков скочи остро на БСП и ДПС за резолюцията на ЕП за България

Заседанието на Народното събрание стартира с заявления по отношение на резолюцията на Европейския парламент за положението на правовата страна в България.

"Поздравяваме Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи с този огромен триумф. Поздравяваме ви за това, че през последните седмици, успяхте да организирате социалистите, Зелените и демократичните в европарламента, да хвърлят леке върху България. Това се случи с помощта на български евродепутати ", съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за в декларация от името на ПГ

"Докато има социалисти и либерали в България, на нас не ни трябват "пазачи към казана'. Вие сте доста повече социалисти, в сравнение с българи. Няма същински българин, който да изпитва наслаждение от направеното ", безапелационен бе той.

Ние ще продължим да отстояваме българския народен интерес, безапелационен бе Биков.

Вие имате поддръжката на изгубилите Европа, ние на спечелилите. Вие имате поддръжката на хора, които са се откъснали от света, обърна се депутатът към Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

Това не е мнението на Европа, а на социалистите, сподели още Биков по тематиката за резолюцията.

Подобна резолюция не е одобрявана и за Северна Корея, не сме по-зле от тях. Не сме зле и от европейски страни, които банкрутираха голям брой пъти. България успяваше да се оправи сама, разяснява депутатът.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР