Заряза Нойзи, орахати се и разцъфна. Мария Игнатова взе важното

...
Заряза Нойзи, орахати се и разцъфна. Мария Игнатова взе важното
Коментари Харесай

Натири Нойзи и се орахати: Мария Игнатова показа колко е щастлива сингъл!

Заряза Нойзи, орахати се и разцъфна. Мария Игнатова взе значимото решение след пиянската изцепка на мъжа си, само че не тя е повода за края. Това просто е било капката, от която чашата на търпението й преляла, разкриха близки до нея източници.

Както към този момент знаем, Игнатова натири Ивайло Цветков - Нойзи от бащината си къща и въпреки да не е подала към момента молба за бракоразвод, наподобява и демонстрира, че е щастлива сингъл. Бившата на Димитър Рачков изчаквала да минат празниците, тъй като сега не й се занимавало с юристи и бумащини.

Тя обаче, която постоянно е бързала да показа фотоси с обичания, от известно време върви и се снима на всички места сама. Дори и у дома, пред украсената коледна елха, на която се радва с детски възторг.

Облечена в алено, като една руса Снежанка, Марчето цяла сияе и е видно, че наличието на суетния й брачен партньор, който всички назовават снобар, въобще не й липсва.

" Рахатяса Мария, това е. Не можеш до безспир да цъкаш с език и да се възхищаваш пред мъж, който единствено дрънка " умнотии ", само че действително не прави нищо. Теория без процедура не става. Няма нов мъж в живота й, а и тя не желае и да чуе за следващия, който ще я разочарова ", разясняват осведомени.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Нойзи Мария Игнатова Ивайло Цветков Нойзи Димитър Рачков Рачков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР