Зърнопроизводителите трябва да направят това, което казват. Разбиране няма и

...
Зърнопроизводителите трябва да направят това, което казват. Разбиране няма и
Коментари Харесай

Костадинов: Зърнопроизводителите трябва да направят това, което казват

Зърнопроизводителите би трябвало да създадат това, което споделят. Разбиране няма и разговор няма. Това съобщи водачът на " Възраждане “ Костадин Костадинов пред публицисти във връзка митингите на зърнопроизводителите по отношение на отпадналата възбрана за импорт на украинско зърно.

" Ако аз бях на тяхно място, нямаше да повеждам договаряния с терористи, тъй като хората, които ръководят се държат тъкмо като терористи. Те са взели за пленник една цяла страна, един цялостен народ, и мислят, че могат да вършат с нас каквото си пожелаят “, съобщи Костадинов.

" Парламентът може да гласоподава решение, с което да анулира предходното решение “, разяснява водачът на " Възраждане “ на въпрос дали още веднъж може да бъде вдигната възбраната. Според Костадинов обаче това няма да бъде позволено от ръководещото болшинство.

Той сподели още, че порочната формула на субсидиране на земеделците, която е в действие сега, е основана от предходни държавни управления, а не от зърнопроизводителите. Костадинов е песимистичен, че има опция да спаднат цените на олиото или хлебните произведения, откакто стартира вноса на украинското зърно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР