Заразени с нова форма на коронавирусна инфекция, която преди това,

...
Заразени с нова форма на коронавирусна инфекция, която преди това,
Коментари Харесай

Засякоха новият щам на коронавируса в канадската провинция Онтарио

Заразени с нова форма на коронавирусна зараза, която преди този момент, е била открита във Англия, разпозната в провинция Онтарио . Това обявиха в изказване от районното държавно управление, осведоми БГНЕС. Заразените са двойка, която живее в региона на Дърам в Онтарио , ситуиран на изток от Торонто. В момента е известно, че в последно време тези хора не са пътували. Сега те са на самоизолация.
Припомняме, че на 14-ти декември ръководителят на Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство Мат Ханкок разгласи, че в страната е разпознат нов вариант на ковид, който може да бъде обвързван с бързото разпространяване на COVID-19 в югоизточната част на Англия. Според него, предварителният разбор демонстрира, че този вид вирус се популяризира по-бързо от известните варианти.
 Проф. Радка Аргирова: Това не е нов вариант, на него се дължи заболеваемостта в този момент у нас и в Европа Проф. Радка Аргирова: Това не е нов вариант, на него се дължи заболеваемостта в този момент у нас и в Европа
" Това въобще не е нов вариант, той е разказан в здравната литература още в края на месец март ", изясни пред БНР проф. Радка Аргирова ...
На конференция на 19-ти декември английският министър председател Борис Джонсън разгласи, че съгласно предварителните данни новият вариант на ковид може да бъде със 70% по-заразен. Според него обаче английските специалисти към момента не са разкрили доказателства, че леталността на мутиралия вирус може да бъде по-висока.В момента доста страни по света са прекратили въздушните връзки с Обединеното кралство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР