Заради зачестилите пътни инциденти по Черноморието Държавната агенция Безопаснст на

...
Заради зачестилите пътни инциденти по Черноморието Държавната агенция Безопаснст на
Коментари Харесай

Извънредни мерки заради зачестилите катастрофи по морето

Заради зачестилите пътни произшествия по Черноморието Държавната организация " Безопаснст на придвижването по пътищата " привиква през днешния ден изключително съвещание във Варна. Целта на срещата е всички виновни институции да показват ограничения за понижаване на злополуките.

Какви резултатите се чакат от диалозите - вижте от директното включване на Нивелина Няголова.

Варна

Предварителните данни демонстрират, че зачестяват пътнотранспортните произшествия в градски условия, както и тези на третокласни пътища.

Традиционно през летните месеци се усилват и злополуките с мотористи. Вчера сред селата Казашко и Тополи моторист се е блъснал в камион, а младият мъж е откаран в болница и към момента в кома.

Рисков е и пътят Варна-Бургас, където е концентрирано главно придвижването през лятото. Само за две седмици трима души - две дами и едно дете изгубиха живота си там. През миналата нощ е станала злополука, при която за благополучие няма жертви, само че е потърпевшо дете.

В града общинската администрация отстрани няколко пешеходни пътеки поради риск от произшествия на тях, само че това все още не се е отразило позитивно на статистиката. Какви ограничения ще подхващат институциите във Варна следва да разберем.

Очаквайте детайлности в идващите ни излъчвания!
 Засилен полицейски надзор на пътя Бургас - Царево Засилен полицейски надзор на пътя Бургас - Царево
Засилен надзор през днешния ден и през почивните дни по пътя Бургас - Царево. Пътните служители на реда ще наблюдават за превишена скорост и за рисково ръководство на автомобил...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР