Заради високата заболеваемост, от утре се преустановяват плановият прием и

...
Заради високата заболеваемост, от утре се преустановяват плановият прием и
Коментари Харесай

Болниците във Варненско спират плановия прием

Заради високата заболеваемост, от на следващия ден се преустановяват плановият банкет и плановите интервенции във всички лечебни заведения във Варненския район, оповестиха от регионалната администрация в крайморския град след съвещанието на Кризисния щаб.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29911
Изключение се позволява единствено за действия, свързани с транплантации на органи и тъкани, диагностика и лекуване на пациенти с онкологични болести, психиатричната помощ, асистираната репродукция.

От 18 януари в района стопират и свижданията в лечебните заведения. Позволени остават единствено визити на околните на пациенти в терминален етап.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29911  Европейски Съюз връща рестриктивните мерки за пътуващите от Австралия, Канада и Аржентина Европейски Съюз връща рестриктивните мерки за пътуващите от Австралия, Канада и Аржентина  Германия редуцира естествения имунитет против COVID-19 Германия редуцира естествения имунитет против COVID-19  Много новозаразени с COVID-19 деца в Пернишко Много новозаразени с COVID-19 деца в Пернишко
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР