Заради увеличаващия се брой на заразени с коронавирус и стойности

...
Заради увеличаващия се брой на заразени с коронавирус и стойности
Коментари Харесай

Въвеждат нови ограничителни мерки в Ловешко

Заради увеличаващия се брой на инфектирани с ковид и стойности напълно близки до сериозната „ алена “ зона, общинският действен щаб в Ловеч реши да бъдат въведени нови ограничаващи ограничения против разпространяването на болестта, измежду които и затваряне на нощните питейни заведения и нощните заведения, съобщи.
От щаба са отправили оферти до шефа на РЗИ – Ловеч, считано от на следващия ден, 27 октомври, в учебните заведения на територията на общината да се ограничи достъпа на външни лица, в това число до физкултурни салони и зали, в които се организират мероприятия, тренировки и подготовки с присъединяване на външни за учебното заведение лица.
В постройките, в които се реализира читалищна активност, са възможни мероприятия единствено в случай че са съгласувани авансово с Общински действен щаб за предварителна защита и ограничение разпространяването на ковид, а подготовките са прекратени.
 1/3 от компаниите регистрират спад на приходите поради COVID-19 1/3 от компаниите регистрират спад на приходите поради COVID-19
32,2% от компаниите у нас са отчели спад в приходите си през септември, при съвсем половината от интервюираните няма изменение, а при 17,8 им...
В обредните зали на територията на Община Ловеч при осъществяване на радостни или тъжни ритуали се позволяват не повече от 10 лица, при съблюдаване на противоепидемичните ограничения. 
Общинският действен щаб предлага на шефа на РЗИ-Ловеч да издаде заповед за прекратяване на визитите в нощните клубове и нощни заведения на територията на община Ловеч, а визитата на заведения за хранене да бъде позволено единствено до 23:00 часа.
Засега не се планува затваряне на учебни заведения и детски градини. Под карантина са 81 деца, като позитивни за ковид са пет и трима учители.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР