Димитър Рачков изкарва достатъчно пари от телевизионните си ангажименти, затова

...
Димитър Рачков изкарва достатъчно пари от телевизионните си ангажименти, затова
Коментари Харесай

Надсви си на масрафа: Край на частните партита с водещ Митко Рачком

Димитър Рачков изкарва задоволително пари от телевизионните си задължения, по тази причина е спрял да върви по частни празненства. Преди десетилетие комикът дружно с някогашната си Мария Игнатова или Васил Василев-Зуека кръстосваха страната надлъж и простор, с цел да забавляват гостите на сватби, кръщенето, откриването на нови заведения.

" Само помен за 40 дни от гибелта не съм водил ”, майтапи се тъмно Рачков. За него тези участия са към този момент отминал стадий, въпреки и до момента домакини да го изкушават със съществено възнаграждение.

Преди десетилетие той поддържаше твърда цена от 7 бона за два часа говорене на смехории, след това я усили двойно, само че искащи да го видят онлайн все не липсваха. Сега обаче Рачков приема да води сватби и кръщенета единствено на познати, на които може да се довери, и където знае, че ще се забавлява. Затова и се отзовава на една-две предложения годишно. За лична женитба пък при обичания водещ на България и дума не може да става. Откакто се раздели с младата Анита, той не се е показвал обществено с друга дама.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР