Заради ударни намаления от над 70 на сто на дрехи

...
Заради ударни намаления от над 70 на сто на дрехи
Коментари Харесай

Навалици за 70% намаления в моловете

Заради ударни понижения от над 70 на 100 на облекла в магазините в моловете е тълпа. Най-много са мераклиите да си купят якета и палта, понижени от 100 на 30 лева, видя „ Телеграф “. Пред пробните и касите има опашки всеки ден, а през предишния уикенд беше същинско меле.

Стълпотворения чакаме и през идните почивни дни, описаха за „ Телеграф “ от търговски обект в мола на ъгъла на бул. „ Стамболийски “ в София.

Саката вид якета са най-големият шлагер сега, споделиха продавач-консултанти. В момента има понижени модели от 100 на 30 лева, както и от 90 на 20 лева на промоция са също ризи, поли и панталони. Цените им са надолу с по 43-40 лева Едноцветна къса рокля може да се вземе за 20 лева, понижена от 60 лева риза с дълъг ръкав сега се предлага за 19,99 лева, с предходна стойност – 34,99 лева Рокля до под коленете и с дълъг ръкав има за 25 лева, до момента в който преди е коствала 60 лева Дълъг панталон от памучна материя може да се вземе вместо за 70 лева за 25 лева Дълги цветни туники също са шлагер за 25 лева, понижени от 70 лева

Заради големия интерес и съществуването им и онлайн доста от понижените връхни облекла са изчерпани или са останали единствено по няколко размера. Обикновено първо свършват междинните размери и остават или най-малките, или най-големите. Те остават в магазина и цената им си е с отстъпка и след края на сезонните промоции. Търговците предизвестиха, че акциите ще продължат най-вече доникъде на февруари.

Продавач-консултанти допълниха, че това са последните зимни понижения и в случай че има други отстъпки, те сигурно няма да бъдат по-големи от 20-30 на 100. В момента се разпродават зимните сбирки, тъй като следва обектите да заредят новите пролетни облекла напълно скоро. Заедно с промоциите на облекла сега текат и сезонни отстъпки на мебели и техника.

На промоция може да намерите кухненски шкафове, дивани, маси, както и черна и бяла техника.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР