Заради сделката за ЧЕЗ по предложение на Каракачанов спешно променят

...
Заради сделката за ЧЕЗ по предложение на Каракачанов спешно променят
Коментари Харесай

Каракачанов спешно променя Закона за енергетиката

Заради договорката за ЧЕЗ по предложение на Каракачанов незабавно трансформират Закона за енергетиката , оповестява Вътрешна македонска революционна организация. Сделката касае директно националната сигурност на България и вицепремиерът Красимир Каракачанов е свикал среща с специалистите на Вътрешна македонска революционна организация в региона на енергетиката.

Направеното предложение е КЕВР да има пълномощията да позволява покупко-продажбите при продажба на капитала на търговски сдружения , които ръководят стратегическа за енергийната ни система инфраструктура. В този случай купувачите следва да бъдат стратегически вложители, които да могат да подсигуряват дълготрайното стабилно развиване на енергийната система на България.

По предписание на Каракачанов концепциите са препоръчани от Искрен Веселинов и утвърдени от съдружните им сътрудници. Те ще бъдат показани на съвещания на съответните отраслови комисии в Народното събрание и на останалите парламентарно показани партии.

 Добрев има информация за офшорни компании в договорката с ЧЕЗ
Добрев има информация за офшорни компании в договорката с ЧЕЗ

Ще се твърдят да няма суматоха и напрежение в обществото като през 2013 година

Това е първата стъпка към реализиране на сериозна бистрота и надзор в областта на енергетиката що се касае до стратегически вложения, като договорката за ЧЕЗ, която безусловно носи опасност за сигурността на страната, допълват от Вътрешна македонска революционна организация.

ВМРО-БНД декларират, че постоянно са бранили целите и сигурността на България и на всеки един български жител. Ето за какво и в тази спешна обстановка вършат нужното, с цел да бъде предпазен българският интерес, изясняват от партията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР