Заради планиран ремонт на пътната настилка от утре се затваря

...
Заради планиран ремонт на пътната настилка от утре се затваря
Коментари Харесай

Вижте всички обходи до отцепените села край Пловдив

Заради плануван ремонт на пътната настилка от на следващия ден се затваря за движене кръстовището на околовръстния път на Пловдив /II-86/ с Коматевско шосе. Очаква се дейностите на компанията реализатор да стартират от 8.30 ч. в съботния ден и да приключат до 19.00 ч. в неделя. В тази връзка е основана нужната организация трафикът да се пренасочва през обходни направления, а за застраховане на пътната сигурност са ангажирани екипи на бранш „ Пътна полиция” и Първо районно управление (на МВР).
Прочетете още
Съветваме водачите на МПС да се преценяват с въведената краткотрайна метаморфоза и разпорежданията на полицейските чиновници, да демонстрират нужната дисциплинираност и приемливост. По опция да избират следните обходни направления:

От Първенец към Пловдив: през с. Марково – Околовръстен път на Пловдив при кръстовище с ул. „ Захаридово” в квартал „ Коматево”.

От Първенец към София: през с. Брестовица – с. Златитрап – път Пловдив-Пещера – Околовръстен път на Пловдив.

От Пловдив и Асеновград към Първенец са обезпечени два маршрута:

За тежкотоварни коли : Околовръстен път на град Пловдив – кръстовище с ул. „ Захаридово” в кв. „ Коматево” – кръстовище преди гробище на с.Марково – Стокова борса „ Първенец” - с.Първенец. Пътят ще бъде краткотрайно контролиран на еднопосочен към с.Първенец.

За леки коли: Околовръстен път на Пловдив – кръстовище с ул. „ Захаридово”в кв.”Коматево” – кръстовище след гробище на с.Марково - с.Първенец.

Другата опция за леките коли е : Околовръстен път на град Пловдив – кръстовище с ул. ”Захаридово” в кв.”Коматево” – кръстовище преди гробище на с.Марково – Стокова борса „ Първенец” - с.Първенец. Пътят ще бъде краткотрайно контролиран на еднопосочен към с.Първенец.

От Стокова борса „ Първенец” към Пловдив, София, Асеновград за тежкотоварни коли: през с.Първенец - с.Брестовица – с.Златитрап” – път Пловдив-Пещера – Околовръстен път на град Пловдив

От Стокова борса „ Първенец” към Пловдив, София, Асеновград за леки коли: през с.Първенец - с.Марково - Околовръстен път на град Пловдив при кръстовището с ул. „ Захаридово” в кв. „ Коматево”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР