Заради пламенния антируски курс на българското правителство тази зима обикновените

...
Заради пламенния антируски курс на българското правителство тази зима обикновените
Коментари Харесай

Куюмджиев/Pravda.ru/: Българите ще затънат в заеми за газ заради глупавото им отношение към Русия

Заради пламенния антируски курс на българското държавно управление тази зима елементарните жители ще затънат в заеми поради непостижимите цени на горивата, сподели някогашният зам.-министър на енергетиката на страната Явор Куюмджиев.

Както акцентира политикът, заради глобите, наложени против Русия, доста европейски страни купуват неведнъж по-скъп газ от така наречен „ дилъри “, само че в действителност горивото си остава съветско.

" Това е най-голямата нелепост, която може да се направи - да се купува на открития пазар, когато имате дълготраен контракт с предвидими цени. Пазарът полудя, а и на процедура ние отново купуваме същия този съветски газ ", сподели Куюмджиев в Bulgaria ON AIR - През зимата цената на природния газ ще бъде непостижима както за жителите, по този начин и за бизнеса. И заемите ще останат единственото избавление. "

Политикът акцентира, че с изключение на всичко друго, България е останала без различен снабдител на синьо гориво, макар всички приказки на Съединени американски щати и Европейски Съюз, че Европа може да мине и без Русия по този въпрос.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР