Заради пандемията от коронавирус много от любимите ни занимания са

...
Заради пандемията от коронавирус много от любимите ни занимания са
Коментари Харесай

Владо Карамазов сподели за нещото, което най-много му липсва в момента

Заради пандемията от ковид доста от обичаните ни занимания са лимитирани, като ходенето на спектакъл. Въпреки това имаме вяра, че скоро ще имаме опция още веднъж да се радваме на постановки и обичани артисти. На това се надява и един от най-талантливите ни и красиви родни актьори - Владимир Карамазов. 

В своята Инстаграм страница той показа, че доста му липсват функциите, които е играел в театъра, както и сцената, и публиката. " Някой ден, след този Коронавирус, ще е хубаво още веднъж да се сетим за " мълчанието на театъра ". Все по постоянно се сещам за функциите които играх. Все едно е било преди години ", написа Карамазов и изрежда някои от постановките, измежду които " Богът на касапницата ", " Танцът Делхи ", " NeoДачници " и други А другояче Карамазов показа много и разнообразни фрагменти в своята страница.

Виж още:

Преди време той показа забавен кадър, на който виждаме буркани, които са цялостни с вкусна зимнина. Но неговите буркани не са от неговите по-възрастни родственици, а от хората на Родопите. Към фотографията Владо написа:

" Бях в Родопите с цел да поснимам и да излезна от града. Хората ме виждаха, малко приказки и по-късно дарове. Много благи и положителни хора. Приемах подаръците въпреки и с стеснение. Това е същинска храна. Много БИО. Всеки път става по този начин. То излиза, не че вървя да фотографирам, а да групирам зимнина ", написа той. И акцентира - хората от планината живеят без стрес, дишат чист въздух и се хранят с същинска храна - всичко това, което се предлага на всеки болен човек.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/v.karamazov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР