Заради пандемията много британци по цял ден си стоят вкъщи,

...
Заради пандемията много британци по цял ден си стоят вкъщи,
Коментари Харесай

Плащат 4000 паунда, за да тестваш пантофи

Заради пандемията доста британци по през целия ден си стоят у дома, само че по-прозорливите от тях могат да завоюват 4000 паунда, с цел да тестват целогодишно...пантофи, написа в. Metro.

Одобрените претенденти освен ще се снабдят гратис с чифтове пантофи, само че ще могат да се получат по 333 английски лири месечно, което прави малко под 4000 паунда годишно.

Фирмата, предлагаща екстрата, е " Бедрумс атлетикс ". Тя търси двама души, които да тестват продуктите ѝ - един за мъжки и един за женски пантофи.

Може да ви се наложи да пишете рецензии също и за хавлии, възглавници и кърпи за баня. От утвърдените претенденти ще се изисква да споделят мнението си за продуктите, преди да бъдат пуснати на пазара. Те ще би трябвало да носят пантофите 12 часа дневно в два дни от месеца в продължение на една година.

Кандидатите би трябвало да изпратят на уеб страницата на компанията мотивационно писмо, в което да бъде изтъкнато за какво считате, че точно вие сте идеалният човек за работата. Заявки ще се одобряват до края на февруари, а утвърдените ще станат известни през март.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР