Заради обявената грипна епидемия в 887 училища в страната днес

...
Заради обявената грипна епидемия в 887 училища в страната днес
Коментари Харесай

В 887 училища в страната днес няма да има учебни занятия заради грипа

Заради оповестената грипна зараза в 887 учебни заведения в страната през днешния ден няма да има образователни занятия, заяви пресцентърът на Министерството на образованието и науката.

За 138 учебни заведения в област Бургас грипната почивка продължава до 2 февруари, в това число. В София-град 276 учебни заведения също няма да учат до 2 февруари.

40 учебни заведения в област Сливен и 71 учебни заведения в област Русе са в грипна почивка. В област Варна всичките 122 учебни заведения няма да учат до 2 февруари.
В 61 учебни заведения в област Монтана има грипна почивка. Обявена е грипна почивка за 60 учебни заведения в област Хасково и за 44 учебни заведения в област Ямбол. В област Кюстендил 41 учебни заведения няма да учат също до 2 февруари.

В 12 учебни заведения няма да се учи през днешния ден в област Враца. В област Пловдив няма да има образователни занятия в 15 учебни заведения в община Карлово и в четири учебни заведения в община Сопот.

В област Видин е прекратен образователният развой в Средното учебно заведение "Св. св. Кирил и Методий " в град Брегово, а в област Плевен в две учебни заведения - Средното учебно заведение "Св. св. Кирил и Методий " в град Пордим и Обединеното учебно заведение "Никола Вапцаров " в село Вълчитрън.

От 3 до 6 февруари, в това число, учениците в цялата страна са в междусрочна почивка, напомнят от МОН.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР