Заради нередовно и непълно изплащане на хонорари и командировъчни съобразно

...
Заради нередовно и непълно изплащане на хонорари и командировъчни съобразно
Коментари Харесай

Съдийските неволи във водната топка: БФВТ да намери начин за връщането на най-добрите български рефери по басейните

Заради нередовно и ненапълно погашение на възнаграждения и командировъчни съгласно наредбите в последните няколко месеца реферите Владимир Генов, Александър Несторов и Никола Нанов отхвърлиха да управляват мачове и това наложи незабавна смяна в спортно-състезателния календар, осведоми българският плувния уебсайт .

В намерено писмо ръководителят на УС на БФВТ Дарий Дановски разгласи дейностите на тримата като „ стачка и протест ", заявява постоянни заплащания съгласно уговорките на БФВТ и добави, че се работи по привличането на съдии от Сърбия и Румъния.

Преди месец сръбски рефери управляваха мачове от шампионата за Купата на България за мъже в Благоевград. След това тримата съдии в детайли в писмо обясниха дейностите си, отхвърляйки обвиняванията към тях и отправяйки свои рецензии към федерацията.

Двете открити писма от последните няколко дни:





Добре известно от публичната процедура е, че диалози и обвинявания през медиите доста рядко реализират друго с изключение на да прибавят още повече напрежение в противоречивите обстановки, във връзка на които се случват. Затова, воден от поредната си политика на равнопоставеност и блян към превъзмогване на споровете, и моли БФВТ, като най-важния индивид в българската водна топка, да откри метод и метод като върне допустимо най-скоро в басейна най-хубавите български съдии.

Защото сега по разнообразни аргументи мачове с изключение на Владимир Генов, Александър Несторов и Никола Нанов не водят също по този начин Йордан Донев и Ардашес Ованесян.

От сегашната обстановка не печели никой, минимум спортът, и това сигурно се вижда и схваща от всички...

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР