Заради настоящото ръководство на БФС се отказах от треньорската професия.

...
Заради настоящото ръководство на БФС се отказах от треньорската професия.
Коментари Харесай

Пламен Марков: Това е краят на БФС! Заради тези хора се отказах от треньорството

Заради актуалното управление на БФС се отхвърлих от треньорската специалност. Това разкри в предаването " 120 минути " някогашният народен селекционер Пламен Марков.

Под негово управление България за финален път се класира за огромно състезание - Евро 2004. През 2008 година Марков беше уволнен след 0:6 от Сърбия в контрола.

" Твърдо съм уверен, че това е краят на това ръководство, тъй като обществото се разсъни и към този момент хората се осъзнаха. Тези ръководители са се наели с тежка, само че непостижими за техните благоприятни условия задача ", стартира Марков.
 Илиан Илиев: Трябва да играем с по-голямо самочувствие
Илиан Илиев: Трябва да играем с по-голямо самочувствие

" Радвам се, че тези квалификации приключиха с положителен резултат "

" Познавам тези хора сносно, тъй като съм работил с тях. Направих си изводите, когато бях освободен за една загуба в другарски мач. Дълго размишлявах и стигнах до извода повече да не се занимавам с треньорство. Знаех, че сме се отправили към задънена улица. Надявах се да греша, тъй като става дума за България, за стотици хиляди почитатели. За страдание се оказах прав, като виждаме до каква степен стигнахме. "

" Да се откаже човек от специалността, за която се е готвил дълго време и има експертизата, е доста тежко решение. Но си дадох сметка, че единствено за една загуба в другарски мач тези хора си разрешават да освобождават треньора - това е прекачване на отговорност. За да оправдаят себе си. Това съществува и във футболните клубове. Това е събаряне на градуса на напрежението измежду почитателите, с цел да запазят себе си. "

" Вижте в националния тим освен това управление какъв брой треньора са използвани, освен това знакови имена. Като ненужна носна забрадка, с която си измиват ръцете. Идва идващият и по този начин до безспир. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР